Echte gebruikers, echte resultaten, echte haargroei met de HairMax Laserkam

 
Zien is geloven

Hieronder zijn voor en na foto's te zien van de succesvolle resultaten bij gebruikers van de HairMax Laserkam. Daadwerkelijke klinische foto's, inclusief macro foto's zijn ook hieronder weergegeven. Foto's aangeboden door artsen en haarverlies specialisten die de resultaten van hun klanten zien worden ook getoond.

In het algemeen telt een normale haarbos ongeveer 220 haren per cm2. Haaruitval is merkbaar rond de 110 haren per cm2. Let op, de toename in het haar aantal zijn vaak niet zichtbaar met foto's. Het is moeilijk resultaten te laten zien op alleen globale foto's. Er zijn veel variabelen die wereldwijde fotografie kan beïnvloeden zoals verlichting, lengte van het haar, het vochtgehalte van het haar en de haarkleur.

De foto's hieronder zijn van werkelijke HairMax laserkam gebruikers, maar zijn niet bedoeld om de resultaten van iedereen te vertegenwoordigen die het apparaat gebruikt.


HairMax Laserkam gebruiker Silvia is zo tevreden over de Hairmax Laserkam dat ze toestemming heeft gegeven haar resultaat (foto's van voor en na) op onze website te zetten. Wij zijn hier uiteraard zeer blij mee, zodat wij u nog beter kunnen informeren over nut van deze laserkam. Silvia had last van dunner haar, zodanig dat de hoofdhuid duidelijk zichtbaar was.
(Zie foto's voor het gebruik van de HairMax Laserkam, sept. 2008)
 

Op ons advies heeft ze de HairMax Laserkam aangeschaft en is deze trouw 3x per week gedurende 15 minuten gaan gebruiken.
De resultaten zijn zeker zeer goed te noemen
(zie foto's hieronder genomen in april 2009).

 

Silvia kreeg veel positieve opmerkingen van uit haar directe omgeving, en kan haar haar nu zelfs in een pony dragen. Nu heeft haar man ook besloten deze kam te gaan gebruiken. Uiteraard zal ze ook zelf de HairMax Laserkam blijven gebruiken om het resultaat nog verder te verbeteren.

 
Nog één maal de resultaten naast elkaar, voor (september 2008) en na (april 2009)

Klanttevredenheid is van primair belang

Klinisch bewezen om haaruitval te behandelen en haargroei te bevorderen met 93% slagingspercentage
Uitstekende klanttevredenheid. Overweldigende positieve gebruikerservaring
Ontworpen in de Verenigde Staten en wereldwijd gepatenteerd
Geproduceerd volgens GMP normen en ISO kwaliteit verzekerd
Gesteund door haaruitval experts wereldwijd