Wat kan ik verwachten?


 
 • Geen verdere haaruitval meer.
 • Revitalisatie van het nog aanwezige haar.
 • Verdikking van uw haren.
 • Hergroei van eerder uitgevallen haar.
 • Minder vet haar.
 • Geen last van roos meer.
 • Versnelt de celwerking van de Keratine. Keratine is in de haarwortel nog vloeibaar.
  Hierdoor meer dikte van het haar.
   

Het gebruik van de laser gaat niet alleen haaruitval tegen, maar stimuleert ook de hernieuwde groei van haar. De belangrijkste oorzaak voor de resultaten is de verbetering van de bloedsomloop en het gezond(er) maken van de zakjes waar in de haarwortels zitten, de zogenaamde follikels. Iedere cel in de hoofdhuid bevat miljoenen proteïne moleculen, die gevoelig zijn voor licht met een bepaalde golflengte. Bestraling met dat licht beïnvloedt het functioneren van de cel. Volgens onderzoek verbetert de lasertherapie de doorbloeding van de hoofdhuid, noodzakelijk voor de voeding van de haarwortels.

 

 
 

 
Europese studie resultaten:

In 85% van de gevallen stopt de haaruitval en in 55% wordt hernieuwde haargroei gestimuleerd.

Lees hier meer over de studie resultaten.
 

De HairMax Laserkam is een nieuwe (door de FDA bewezen) ontwikkeling in de strijd tegen haarverlies en haaruitval.


Klik hier voor meer voor/ na foto's.

 
Gemiddelde gebruikers ervaringen

Wekelijkse overzicht van hoe een normale gebruiker reageert op de laser fototherapie behandeling van haaruitval met de HairMax Laserkam.

Week 1 - 8
Al in de eerste behandeling melden gebruikers dat hun haar meer levendig voelt, beter beheersbaar zijn en dat hun hoofdhuid gezonder aan voelt.
U begint op te merken dat u meer glans, volheid en een lichte stijging van het uitvallen krijgt. Deze lichte toename in het uitvallen is slechts tijdelijk en is geen reden voor alarm. Het is eigenlijk een goed teken dat de HairMax behandeling werkt.
De geavanceerde lasertechnologie van HairMax pakt het haar aan bij de follikel. De gerichte laser energie voedt uw haar zacht en effectief om nieuwe haargroei te stimuleren. De nieuwe gezonde haren 'duwen' de rustende haren eruit. Het nieuwe haar zal sterker, gezonder en dikker zijn. Het haar wat extra is uitgevallen zou sowieso zijn uitgevallen.

Week 8 - 12
In overeenstemming met onze klinische gegevens wordt bij veel van de gebruikers merkbaar dat er haargroei te zien is. Het kan beginnen met kleine 'perzikpluis' zoals haren die net uit de hoofdhuid komen, en het kan ook zijn dat u een algemene verdikking van het haar hebt.. Daarnaast verbeterd de beheersbaarheid, en is er meer glans wat een indicatie geeft dat de HairMax voor u werkt.

Week 12 - 20
Op basis van klinische studies ervaren de HairMax gebruikers in deze periode de meeste voordelen van de behandeling. Deze voordelen kunnen onder meer nieuwe haargroei, een stopzetting van haaruitval, gezonder en dikker haar zijn. Het is niet ongewoon dat voor sommige gebruikers het meer dan 12 weken kan duren voordat de volledige voordelen te ervaren zijn.

Na 20 weken
Als u binnen 20 weken geen resultaten ziet, raden we u aan de HairMax Laserkam op regelmatige basis te gebruiken. Veel van onze gebruikers melden dat bij voortgezet gebruik, hun haar langzaam dikker begint te worden, dichter haar krijgen en tekenen van nieuwe groei merken. Vergeet niet dat de sleutel tot het zien van de beste resultaten ligt door de HairMax Laserkam 3 x per week te gebruiken, 8-15 minuten per behandeling. Net als poetsen en flossen om gezonde tanden en tandvlees te behouden, is voortdurend gebruik van den HairMax Laserkam nodig om gezonde haargroei te behouden. Als u hiermee stopt kunnen eventuele verkregen voordelen geleidelijk verdwijnen.

 

Klanttevredenheid is van primair belang

Klinisch bewezen om haaruitval te behandelen en haargroei te bevorderen met 93% slagingspercentage
Uitstekende klanttevredenheid. Overweldigende positieve gebruikerservaring
Ontworpen in de Verenigde Staten en wereldwijd gepatenteerd
Geproduceerd volgens GMP normen en ISO kwaliteit verzekerd
Gesteund door haaruitval experts wereldwijd