Fototherapie voor de stimulering van haargroei en gezonder haar  • De energie van de Hairmax Laserkam behandelt haaruitval en stimuleert haargroei.
  • Haar afscheidings tanden hebben geen obstakels in de weg van het laserlicht om de hoofdhuid te bereiken.
  • De energie van de Hairmax Laserkam geeft de zwakkere haarfollikels weer sterkte.
  • HairMax kan de bloedtoevoer naar de hoofdhuid helpen verhogen.
  • HairMax kan schadelijke afvalproducten zoals DHT verwijderen.
  • Het verhoogt ATP wat zorgt voor een beter milieu in de haarfollikel.

 


 
 
Hoe de HairMax Laserkam haargroei stimuleert

Om haaruitval te behandelen en haargroei te stimuleren maken we gebruik van de baanbrekende voordelen van lichttherapie in combinatie met onze gepatenteerde haar afscheidings mechanisme, die beide bijdragen tot de sterke werkzaamheid van de HairMax Laserkam.
Deze werken samen om uw haar in zijn volle potentieel te revitaliseren .
 
De HairMax Laserkam versterkt de haarfollikel met laser fototherapie

De HairMax Laserkam maakt gebruik van laser fototherapie die zichtbaar licht in het rode spectrum genereert, waarvan het klinisch bewezen is haaruitval succesvol te behandelen en haarzakjes te stimuleren om de haargroei te bevorderen.

Tientallen jaren van onderzoek hebben bevestigd dat dit bijzondere licht  het meest effectief is in het stimuleren van haargroei op de volgende manieren:
  1. Door het versterken van de haarfollikel. Het laserlicht verhoogt de hoeveelheid adenosinetrifosfaat (ATF), de brandstof van de levende cellen die uiteindelijk een deel worden van de haarschacht in de follikel. Wetenschappelijke studies zijn uitgevoerd die laten zien dat een toename in de hoeveelheid ATF verhoogde activiteit van de individuele cellen veroorzaakt. ATF is geïntegreerd in de functie van de cel als een "energie-drager". Dit proces is vergelijkbaar met fotosynthese wat de groei van planten veroorzaakt. Dit creëert een eco-vriendelijke omgeving in de haarfollikel dus het stimuleert de haargroei en produceert gezond haar.
  2. Door het bevorderen van de bloedcirculatie naar de hoofdhuid. De energie van het laserlicht kan helpen om de bloedstroom te verhogen en circulatie te bevorderen, wat kan resulteren in gezondere haarzakjes en het helpt bij het verwijderen schadelijke elementen zoals DHT (het hormoon verantwoordelijk voor haarverlies).

 Onze gepatenteerde haar afscheidings mechanisme creëert een pad voor het licht om de hoofdhuid te bereiken.

Met het gepatenteerde afscheidings mechanisme van de Hairmax Laserkam wordt verwezen naar de tanden van het apparaat zelf. Zonder de tanden, kan een groot deel van het laserlicht worden geblokkeerd door het haar. De tanden maken de weg vrij voor een vrij pad naar de hoofdhuid en zorgt voor een optimale levering van het laserlicht naar de haarfollikel.