De HairMax laserkam - Een haaruitval preventie doorbraak


Hairmax laserkam
  • 93 % van de HairMax Laserkam gebruikers hebben tijdens klinische studies haargroei ervaren.
  • Het eerste en enige medische apparatuur voor thuisgebruik goedgekeurd met FDA Class 2 om haaruitval te behandelen en haargroei bij mannen en vrouwen te bevorderen.
  • Het is een veilige en effectieve haaruitval behandeling ZONDER serieuze bijwerkingen.
  • De HairMax Laserkam verbetert algehele hoofdhuid gezondheid.

Er is een revolutionaire doorbraak in de behandeling van beginnende kaalheid.
De HairMax Laserkam voor thuisgebruik stopt haaruitval en stimuleert haargroei, gebaseerd op de nieuwste technieken van toonaangevende haarklinieken. Veilig, effectief, eenvoudig toe te passen en geschikt voor iedereen die last heeft van haaruitval. Europese studies tonen aan dat in 85% van de gevallen haaruitval wordt gestopt en dat in 55% van de gevallen nieuwe haargroei wordt gestimuleerd.

Het bio-stimulerende effect van de Laserkam verbetert de conditie van uw haar zonder pillen of uitwendige lotions.

Na ruim 20 jaar klinische ervaring en wetenschappelijk onderzoek is deze HairMax Laserkam de eerste laserkam voor thuisgebruik. Al vele jaren gebruiken, toonaangevende haarklinieken over de gehele wereld LLL (Low Level Laser) maar nu, voor het eerst, kunt u als consument ook gebruik maken van deze techniek.
 
Hoe de HairMax Laserkam werkt om haaruitval te behandelen en haargroei te bevorderen

De HairMax Laserkam is de eerste en enige door de FDA goedgekeurde medisch apparaat voor thuisgebruik dat gebruik maakt van laser fototherapie om effectief haaruitval te behandelen en haargroei te bevorderen.
Eindelijk, zowel mannen als vrouwen kunnen haaruitval tegengaan met een wetenschappelijk gefundeerde, klinisch bewezen behandeling in de beslotenheid van hun eigen huis.

De HairMax Laserkam vertegenwoordigt meer dan 2 decennia van onderzoek en ontwikkeling met als hoogtepunt een Low Level Laser die veilig en effectief haaruitval behandeld.
460 proefpersonen hebben 7 dubbel blinde, apparaat gecontroleerd, klinische studies uitgevoerd bij de beste medische onderzoekscentra, zoals de Cleveland Clinic, de Universiteit van Miami en de Universiteit van Minnesota.
De proefpersonen gebruikte de HairMax Laserkam gemiddeld 8-15 minuten, 3 maal per week gedurende 26 weken.

Klik hier voor de ' voor en na' foto's van de proefpersonen.

De resultaten van de klinische studies bewijzen onomstotelijk dat de behandeling met de HairMax Laserkam in haargroei resulteert die vergelijkbaar of beter is dan met Propecia en Minoxidil, maar dan zonder ernstige bijwerkingen.
Sterker nog, meer dan 93% van de mannen en vrouwen in deze studies hebben een aanzienlijke haargroei. Andere voordelen zijn revitalisering van de slapende haarfollikels, aanzienlijke daling van het afstoten, verhoogde dichtheid, dikte/ volheid van het haar en een algehele verbetering in de gezondheid van de hoofdhuid.

Bovendien biedt de HairMax Laserkam de volgende voordelen:

Het is de eerste en enige Laser foto therapie voor thuisgebruik die wordt goedgekeurd door de FDA en klinisch is bewezen haaruitval effectief te behandelen.
De HairMax Laserkam is door een streng proces gegaan voor het verkrijgen van de goedkeuring van de FDA, waardoor het onderhevig aan strenge productie en kwaliteitsvoorschriften voldoet.
U kunt vertrouwen hebben in de technologische legitimiteit en waarde.

Het werkt ook voor vrouwen. In 2011 heeft de FDA de HairMax Laserkam om haaruitval te behandelen en haargroei te bevorderen bij vrouwen goedgekeurd.
Dit is echt baanbrekend nieuws! Voor het eerst in meer dan 23 jaar hebben de vrouwen nu de keuze tussen lokale anti haaruitval geneesmiddelen (Minoxidil) en de veilige effectieve, eenvoudig te gebruiken HairMax Laserkam.

Het kost weinig tijd om te gebruiken. Behandel uw haar verlies in slechts 8-15 minuten, 3 keer per week. Minimaliseer de tijd die u besteedt aan het vechten tegen haaruitval, met een maximaal resultaat.

Het is schoon. De HairMax Laserkam vereist geen rommelige middelen die vlekken achterlaten over je handen, kleding en beddengoed.

Het is kosten effectief. Nooit meer herhaaldelijk een bezoek aan een kliniek of salon met de bijbehorende maandelijkse kosten. De HairMax Laserkam behandeling tegen haarverlies is een eenmalige aankoop die gebouwd is om bij normaal gebruik 10-15 jaar mee te gaan.

Het is veilig, er zijn nog nooit ernstige bijwerkingen gemeld. De HairMax Laserkam geeft geen warmte en is pijnloos in gebruik.

Hoe de HairMax Laserkam haarzakjes activeert om haaruitval te behandelen en haargroei te bevorderen

De sleutel tot de effectiviteit van de HairMax Laserkam ligt in de stimulatie van de haarfollikels.
Wanneer een haarfollikel lijdt aan een slechte doorbloeding of een hormoon genaamd Dihydro-testosteron (DHT), verkleint het haarzakje geleidelijk totdat het permanent verdwenen is. De HairMax Laserkam maakt gebruik van laser fototherapie om het haarzaakje te stimuleren. Door het wassen van de hoofdhuid met zachte voedend laserlicht, worden de follikels doordrenkt met de energie die nodig is om de groeifactoren te stimuleren, de groeifase uit te breiden en bij te dragen tot het herstel van een gezonde haar cyclus.
Bovendien helpen de laser fototherapie haaruitval behandelingen de bloedstroom naar de hoofdhuid te verhogen en helpt schadelijke afvalstoffen zoals DHT te voorkomen.
HairMax Laserkam & de haargroei cyclus

De haargroei cyclus bestaat uit 3 fasen: de groei fase (anagene), rust fase (telogene) en overgangsfase (Katagene). De afbeeldingen hieronder tonen de verschillende staten van de haarwortel en hoe de HairMax Laserkam haaruitval op elke fase behandelt.

Anagene - de actieve groeifase    Katagene - de rustfase    Telogene - de overgangsfase

Op een gegeven moment is 10-20 % van uw haar in de Katagene of Telogene fase, wachtend om te worden afgestoten en vervangen te worden door actieve anagene haren ( Vergelijkbaar met de manier waarop een melktand wordt weg geduwd door een permanente tand).
 

 
De HairMax Laserkam stimuleert de hoofdhuid en activeert haarfollikels in de katagene en telogene fase wat ervoor zorgt dat er nieuwe anagene haren komen. Deze nieuwe anagene haren zorgen ervoor dat de oude katagene en telogene haren eerder vervangen worden dan normaal gesproken zou gebeuren. Deze toename van anagene haren leidt tot een lichte stijging van het haaruitval wat geen reden tot bezorgdheid is. De haren worden in deze periode namelijk vervangen door nieuwe gezondere haren. Ter ondersteuning van deze hypothese zijn door de gebruikers meldingen ontvangen van toegenomen haaruitval tijdens het begin van de behandeling. Dit is een positief teken en geeft aan dat haren in de katagene en telogene fasen worden gestimuleerd om uit te vallen om zo vervangen te worden door gezonder en dikker haar.


A. Levende wortel groeit een haar
HairMax levert energie voor een gezondere haarfollikel wat een snellere haargroei stimuleert.

B. Levende wortel in de rustfase
HairMax stimuleert de wortel om nieuwe gezonde haren aan te maken.
.

C. Zwakke wortel met mini velus haar
HairMax stimuleert de groei van dikker, gezonder haar en helpt het proces van verkleining om te keren.

D. Dode wortel, voorbij revitalisering


.

A.
In de 'groeifase' of 'anagene fase' groeit elke haar ongeveer een centimeter per maand gedurende een periode van 2 tot 8 jaar. De HairMax Laserkam helpt hierbij door het verstrekken van energie aan het groeiproces van het haar waardoor er gezonder en voller haar wordt geproduceerd.

B.
In de 'rust fase' of 'telogene fase' stopt het haar met groeien en 'rust' voor 2 tot 4 maanden waarna het uitvalt. De HairMax Laserkam helpt hierbij door het stimuleren van hergroei.

C.
Aangeduid als 'donshaar' (licht gekleurd, kort, fijn 'perzik pluis' haar). De HairMax Laserkam helpt deze fijne haartjes te stimuleren door hen uit te laten groeien tot dikker en meer volwassen haar.

D.
De wortel is dood en kan niet worden geholpen.

 

Klanttevredenheid is van primair belang

Klinisch bewezen om haaruitval te behandelen en haargroei te bevorderen met 93% slagingspercentage
Uitstekende klanttevredenheid. Overweldigende positieve gebruikerservaring
Ontworpen in de Verenigde Staten en wereldwijd gepatenteerd
Geproduceerd volgens GMP normen en ISO kwaliteit verzekerd
Gesteund door haaruitval experts wereldwijd