Veel gestelde vragen
 

Hoe gebruik ik de HairMax Laserkam om mijn haaruitval te behandelen?

De HairMax Laserkam is ontworpen met comfort en gebruiksgemak in het achterhoofd. Voor het inschakelen van de HairMax Laserkam drukt u op de knop "power" en vervolgens op de "laser" knop op de voorkant van het apparaat. Plaats dan de Laserkam plat op uw hoofd met behulp van de 2 rijen tanden. In plaats van de HairMax Laserkam voortdurend door je haar te laten gaan (zoals u zou doen met een gewone borstel of kam) zal u de Laserkam op een specifieke plek op het hoofd moeten zetten en zo zachtjes centimeter voor centimeter naar achteren bewegen, telkens wanneer de 4 seconden piep te horen is. Verplaats de Laserkam vanaf de voorkant van uw haarlijn naar de achterkant van uw hoofd en herhaal dit proces in tegenovergestelde richting. Deze methode is de beste manier om ervoor te zorgen dat de Laserkam zo effectief mogelijk is voor u.

Naast het feit dat de Laserkam zeer eenvoudig te bedienen is, is de Hairmax Laserkam ook een ontspannen en aangenaam product om te gebruiken. U hoeft zich geen zorgen te maken over medicijnen, sprays, zalven of poeders, en het kan gebruikt worden in het comfort van uw eigen huis op uw eigen gemak.
 
Hoe vaak moet ik de HairMax Laserkam gebruiken om mijn haaruitval te behandelen?

Voor een optimaal resultaat raden wij aan de HairMax Laserkam 3 keer per week te gebruiken, 8-15 minuten per behandeling.
 
Kan ik de HairMax Laserkam meer dan 3 keer per week gebruiken voor een sneller resultaat?

We hebben vastgesteld dat de optimale mate van gebruik drie keer per week is. Bij gebruik van meer dan 3 keer per week is niet aangetoond dat de voordelen sneller gaan.
 
Hoe lang moet ik doorgaan met mijn haaruitval behandeling met de HairMax Laserkam?

Haarverzorgingsbehandeling, zoals bij de behandeling van een aandoening, is een continu proces. Om deze reden is het noodzakelijk dat, om de positieve voordelen van de HairMax Laserkam te blijven zien, u het gebruikt zoals aangegeven op een consistente basis. U kunt hier en daar wel een dag missen, maar al met al, alsu geen gebruik maakt van het product zoals aanbevolen, is er een grote kans dat u de gewenste resultaten niet ziet of u terug zult gaan naar de plaats waar u was voordat u de HairMax Laserkam gebruikte.
 
Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten van de HairMax Laserkam?

Gebruikers ervaring kan variëren. In het algemeen zijn er 3 categorieën van gebruikers ervaring:
Veel gebruikers zullen na 8 weken van de behandeling positieve resultaten zien. Meer zien de voordelen vanaf 10-16 weken. Een kleine minderheid van de gebruikers zal na 16 weken subtiele verbeteringen (indien aanwezig) zien.
 
Werkt de HairMax Laserkam op het gehele hoofd of alleen de achterkant?

De HairMax Laserkam kan de uitstraling van het gehele hoofd verbeteren: De achterkant, voorkant, bovenkant en zijkant.
 
Kan ik ook gebruik maken van de HairMax Laserkam in combinatie met andere haaruitval behandelingen?

Ja. De HairMax Laserkam werkt goed als het alleen wordt gebruikt en in combinatie met andere behandelingen.
 
Ik begin net te merken dat mijn haar dunner word, is het te vroeg om met de HairMax Laserkam te beginnen?

Het is eigenlijk nooit te vroeg om hiermee te beginnen. Hoe beter de conditie van uw haar is, hoe beter de resultaten met de HairMax Laserkam zullen zijn. De Laserkam behandeling moet worden opgenomen in uw dagelijkse preventief onderhoud routine, net zoals u elke dag tanden poetst om gezonde tanden en tandvlees te behouden.
 
Kunnen mensen met haaruitval van alle leeftijden de HairMax Laserkam gebruiken?

Onderzoeken hebben aangetoond dat laser fototherapie effectief is voor mensen van 18 jaar en ouder. Voor mensen onder de 18 raden wij aan om uw locale arts te raadplegen voordat u de Laserkam gebruikt.
 
Kan ik de HairMax Laserkam gebruiken nadat ik een haartransplantatie heb gehad?

Een toenemen aantal haartransplantatie chirurgen over de hele wereld hebben ervoor gekozen om de HairMax Laserkam te gebruiken na de haartransplantatie procedure. Anekdotische rapporten hebben aangetoond dat de HairMax Laserkam de hersteltijd afneemt in haartransplantatie patiënten, en verhoogd het uiterlijk van de getransplanteerde haren op een positieve manier (waardoor ze dikker, voller en gezonder lijken). De tanden van de HairMax Laserkam zijn zelfs verwijderbaar waardoor gebruik hiervan direct na de transplantatie mogelijk is.
 
Waarom zou ik overwegen de HairMax Laserkam te gebruiken om mijn haaruitval te behandelen in plaats van het behandelen van mijn haaruitval in een kliniek of salon?

Het simpele feit van deze kwestie is dat u precies dezelfde laser fototherapie behandeling kunt bereiken in de privacy van uw eigen huis voor aanzienlijk minder geld. De kosten om laser fototherapie te ontvangen op een van deze klinieken kan oplopen tot € 3500,- per 3 maanden. De HairMax Laserkam is een eenmalige aankoop die begint vanaf € 435,-. Alleen maar omdat een laser systeem er groot en indrukwekkend uit ziet, betekent dat niet dat de behandeling beter is dan het gebruik van een draagbaar apparaat. Het belangrijkste is dat de HairMax Laserkam bewezen is in klinische studies om te werken in het effectief behandelen van haaruitval. De HairMax Laserkam is de enige laser fototherapie apparaat die FDA 510(K) is goedgekeurd.

Heeft u nog andere vragen?
Mail ze gerust naar info@hairmaxlaser.nl